Common Eye breidt weer uit

Per 1 oktober a.s. sluit Tibor van Bekkum zich bij ons aan. Tibor is gespecialiseerd in positioneringstrategie en organisatie-identiteit en in samenwerkingsvraagstukken op dit gebied. Hij adviseert en begeleidt organisaties in transitie, netwerken en samenwerkingsverbanden bij ‘collaborative strategy development’: het proces waarin partijen met verschillende (professionele) identiteiten, gezichtspunten en belangen samen werken aan een heldere, valide en gedeelde koers.  

Zijn loopbaan? Onder andere was hij oprichter en partner van adviesbureau Valuebridge, docent van het UvA van het internationale mastervak ‘Corporate Positioning’, en MT-lid en adviseur bij adviesbureau Positioneringsgroep. Tibor schreef het boek ‘Bouwen aan Organisatie Identiteit’, dat werd verkozen tot communicatieboek van het jaar 2013 vanwege het organisatiekundige perspectief op de communicatievraagstukken van organisaties in de 21ste eeuw.

Wil je kennismaken met Tibor, kom dan gerust eens een koffie bij ons drinken. Je kunt Tibor bereiken via tibor@commoneye.nl of 06 1093 9326.