Monique Krol

“Vanuit Common Eye doen we prachtige dingen. Steeds meer spelen we een betekenisvolle rol in de aanpak van maatschappelijk vraagstukken. Samen met de adviseurs wil ik het bureau meer gezicht geven. Dat doen we door het vertellen van onze verhalen, door het delen van cases en door interviewtjes met de adviseurs en klanten. Hierin probeer ik een rol te spelen.

Als content marketeer ben ik verantwoordelijk voor de marketingcommunicatie. Ik houd me onder meer bezig met de contentplanning, de marketing van onze trainingen, seo, websitebeheer, de werving van nieuwe collega’s, de pr van onze boeken en het schrijven van interviews en korte artikelen. Ook ga ik samen met de adviseurs op zoek naar nieuwe interessante content, zodat ons verhaal jouw verhaal wordt.

Ik vind het erg leuk dat ik breed inzetbaar ben bij Common Eye en dat het werk altijd in combinatie is met mooie inhoudelijk kennis.

Voor Common Eye werk ik twee dagen per week. Op de overige dagen werk ik op freelance basis voor andere opdrachtgevers.”