Skip to content

Nora Chikar

Met haar bestuurskundige achtergrond, positieve energie en passie om mensen te helpen en resultaten te bereiken, draagt Nora graag bij aan succesvolle samenwerkingen. Hoe jong ook, ze brengt al een berg aan ervaring en kennis mee. "Ik hoop het verschil te kunnen maken."

“Tijdens mijn stageperiode bij de Gemeente Rotterdam leerde ik Common Eye kennen. De training die het programmateam kreeg stond in het teken van strategisch nadenken en goed samenwerken. Dit sprak mij meteen aan. Na de training kreeg ik een kaartje met contactgegevens; met veel nieuwsgierigheid heb ik deze kans meteen gegrepen.

Impact op maatschappij

Meer dan een jaar geleden stapte ik uit de collegebanken met een bachelor Bestuurskunde en master Publiek Management. Naast mijn studie ben ik altijd maatschappelijk actief geweest: in studentenverenigingen, voor stichtingen en in verschillende sociale projecten, waarbij ik mij voornamelijk inzette voor kansarme jongeren. Hier leerde ik het belang kennen van strategisch samenwerken en van aandacht voor het intermenselijke en het persoonlijke in samenwerkingsrelaties.

Ervaring opdoen

Als adviseur houd ik mij graag bezig met sociale vraagstukken zoals vraagstukken in het onderwijs, het sociaal domein of in de zorg. Enerzijds zet ik mijn kwaliteiten in om samenwerkingen tussen mensen te verbeteren en anderzijds ontwikkel ik mijzelf hiermee doordat ik als jonge adviseur veel kennis en ervaring opdoe. Hiermee hoop ik het verschil te kunnen maken.”

Bel of mail gerust om eens van gedachten te wisselen!

Nora