Common Eye in de tijd van Corona

De impact van de verscherpte maatregelen tegen de verspreiding van het Coronavirus is groot. Ook Common Eye neemt haar verantwoordelijkheid om verdere verspreiding te voorkomen. Onze medewerkers werken zoveel mogelijk vanuit huis en voorlopig is ons kantoor voor derden gesloten. Wij volgen als bureau de richtlijnen van het RIVM.

Om de werkzaamheden en geplande bijeenkomsten van onze adviesopdrachten en trainingen, groot- of kleinschalig, zoveel mogelijk door te laten gaan, organiseren wij online sessies en telefonische besprekingen met onze opdrachtgevers. Wij maken gebruik van verschillende tools met beeld en geluid en hebben de vaardigheden om het gesprek zo te begeleiden dat het effectief en persoonlijk is, met aandacht voor iedereen. Op deze manier vermijden we fysieke samenkomsten en kunnen we toch met meerdere mensen bij elkaar komen voor een overleg of training.

Indien bijeenkomsten toch niet plaats kunnen vinden, verplaatsen wij deze naar een nieuwe datum in overleg met de opdrachtgever.

Indien u vragen heeft, aarzel dan niet om te bellen met uw contactpersoon binnen Common Eye of met ons algemene nummer 030 207 2020. U kunt ook een mail sturen naar info@commoneye.nl.

Wij wensen iedereen een goede gezondheid en pas goed op uzelf en op elkaar.

Pand CE doorzichtig (1)