Trainee Healthcare Young Professional Program 2020

De zorg voor ouderen gaat de komende jaren opnieuw worden ingericht. Meer gericht op thuis en met inzet van moderne technologie. Professionals werken steeds meer in netwerken met partijen uit de 1e lijn, het sociale domein, ziekenhuizen en thuiszorgorganisaties. Het beeld waar de zorg voor ouderen heen gaat begint zich af te tekenen. Om deze uitdagingen te lijf te gaan zijn talentvolle afgestudeerde masterstudenten met een vernieuwende en verfrissende blik hard nodig.

Dus: we zoeken jou!

Traineeship

Zorginstellingen Omring, Zorgbalans en Zorgcirkel hebben samen met adviesbureau Common Eye een uitdagend, leerzaam en uniek traineeprogramma samengesteld. Waarin jij als trainee in een periode van twee jaar je kwaliteiten maximaal benut, je professioneel verder ontwikkelt en bovendien impact maakt op de VVT-sector (Verpleging, Verzorging en Thuiszorg).

En, niet onbelangrijk: door deelname aan het traineeship heb je een baangarantie van in ieder geval twee jaar!

Tijdens het Healthcare Young Professional Program…

… ontwikkel je jezelf op persoonlijk vlak en werk je natuurlijk aan je professionele skills. Deze opgedane kennis en vaardigheden kun je direct toepassen in de praktijk. Daarbij wordt je onder meer begeleidt door een buddy, je opdrachtgever en in intervisiebijeenkomsten.

Persoonlijke ontwikkeling
Als Young Professional heb je vragen als: ‘Wat zijn jouw kwaliteiten?’, ‘Waar kun je je in ontwikkelen?’ ‘Waar ligt je passie?’ en ‘Wat zou je willen bereiken?’. Door gesprekken met je begeleider, je buddy en intervisiesessies ben je steeds beter in staat om op dit soort vragen een helder antwoord te formuleren. Hiernaast heb je ook periodiek overleg met de raad van bestuur van de organisatie waar je werkzaam bent. Hierin reflecteer je op jouw ervaringen,  je persoonlijke ontwikkeling en heb je een rechtstreekse verbinding met de koers van de organisatie.

Trainingen
Naast de begeleiding bij je persoonlijke ontwikkeling krijg je trainingen om jouw professionele vaardigheden verder te ontwikkelen. De trainingen zijn zorgvuldig geselecteerd en worden gegeven door gespecialiseerde professionals. De trainingsdagen bestaan onder meer uit: organisatiekunde, samenwerken, veranderkunde, project- en programmamanagement, persoonlijk leiderschap, innovatie in maatschappelijke organisaties.

Praktijk en inhoud
Binnen de organisatie houd je je bezig met verschillende strategisch belangrijke opdrachten. Samen met collega’s buig je je over actuele vraagstukken in de zorg zoals: digitalisering, de ontwikkeling van zorgtechnologie en innovatie, de steeds complexere zorgvraag van cliënten, ketensamenwerkingen, arbeidsmarkt en vastgoed.

Kortom: met elkaar maak je mensen, processen en systemen in de VVT-sector beter en sterker!

 

Download de brochure van het traineeship

download-brochure

Wat bieden we jou?

  • Een mooi startsalaris van €3153,90 bruto;
  • Een contract van 24 maanden, een telefoon en een laptop;
  • Begeleiding op het gebied van persoonlijke vaardigheden;
  • Een zorgvuldig samengesteld programma dat gericht is op het versterken van jouw professionele vaardigheden;
  • Enthousiaste, leuke en betrokken collega’s van alle leeftijden.

Dus ben jij:

  • Net afgestudeerd masterstudent in bijvoorbeeld de zorg, sociale wetenschappen, techniek, economie, IT of een vergelijkbare studie?
  • Óf ben je afgestudeerd masterstudent met maximaal twee jaar ervaring op de arbeidsmarkt?
  • Ben je leergierig, ondernemend en sterk in het oplossen van problemen?
  • Gemotiveerd en bereid om de mouwen op te stropen om een positieve bijdrage te leveren aan de VVT-sector?

Stuur ons dan uiterlijk 20 december jouw CV en motivatiebrief op naar HRsupport@zorgcirkel.com.