De Netwerkstudio

Wil je gaan samenwerken in een netwerk, of doe je dat al en wil je de samenwerking verbeteren? Goed plan, maar hoe doe je dat? Hoe benut je de kracht van je netwerk? Hoe zet je de opgave centraal? Daarvoor organiseert Common Eye een Netwerkstudio.

Specifiek handelingsrepertoire
We zien dat samenwerken in netwerken de laatste jaren steeds actueler en urgenter wordt. En terecht. Vaak is een centrale (maatschappelijke) opgave het uitgangspunt om een netwerk te vormen en de verbinding te zoeken over grenzen van organisaties, sectoren, afdelingen en visies heen. Netwerken zijn in staat om partijen samen te brengen en barrières te doorbreken. Dat is mooi, maar om de kracht van het netwerk te benutten moet je wel iets organiseren. Netwerken vragen nadrukkelijk om interactie en spelregels, met misschien wel een ander soort gedeeld leiderschap dan we gewend zijn.

Expertise delen
Wil jij een netwerk starten en meer weten over netwerksamenwerkingen? Of loop je in je eigen praktijk ergens tegenaan en wil je verdieping aanbrengen in de plannen die jij voor ogen hebt? Of wil je ervaringen uitwisselen met professionals die zo’n vraag al eens eerder bij de hand hebben gehad? We nodigen je graag uit voor de Netwerkstudio.

Adviseurs Nikki Willems en Edwin Kaats van Common Eye bieden je de kans om een middag lang met maximaal vier andere deelnemers je te verdiepen in werken in netwerken. Samen praten we graag door over de opgave waaraan je wilt bijdragen, de dynamiek binnen je netwerk en de uitdagingen waar je voor staat.

Opbrengst
Na afloop heb je toepasbare feedback gekregen op je plannen en heb je beter zicht op de vervolgstappen. En natuurlijk ga je naar huis met heel veel nieuwe inzichten en nieuwe contacten die je naderhand nog eens kunt raadplegen.

Kosten
Deelname bedraagt € 500,- exclusief 21% btw. De bijeenkomsten staan gepland op donderdag 29 augustus van 14.00 tot 17.00 uur en op woensdag 18 september van 14.00 tot 17.00 uur in Bilthoven aan de Professor Bronkhorstlaan 10, gebouw 92.

Wil je meedoen? Meld je hier aan voor deze training:

Inschrijven De Netwerkstudio

Meer weten? Neem contact op met Nikki via nikki@commoneye of 06 1376 9632.