Trainingen - inhouse masterclass

Inhouse masterclass

In samenspraak met de opdrachtgever bepalen we het programma en de onderwerpen die aan bod komen tijdens de trainingsdagdelen. Wat willen jullie leren of oefenen, waar lopen jullie tegenaan, wat zijn jullie leerdoelen? Ook de accommodatie regelen we in overleg, we kunnen dit doen bij jullie op kantoor, of ergens op locatie.

Deze training combineren we vaak met terugkomdagen of intervisie, waarin deelnemers opgedane ervaringen uitwisselen. Daarbij zoeken wij steeds naar de juiste balans tussen kennisoverdracht, interactieve oefeningen en de praktijkervaringen van de deelnemers. Helemaal naar jouw wens.

Tijdens de training maken we gebruik van een diversiteit aan leervormen en leermaterialen. Zo zetten we bijvoorbeeld graag het Samenwerkingslab in, dat is onze online leeromgeving. We hebben gemerkt dat dit lab een leerversnelling geeft. Niet alleen zijn hier theorie en oefeningen te vinden, maar ook speelse filmpjes die inzicht kunnen geven in de verschillende aspecten van een samenwerking. Ook hebben we een aantal spellen/games ontwikkeld die op een leuke manier kunnen bijdragen aan het leerproces. Verder gebruiken we diverse (werk)boeken en artikelen.

Meld je hier aan voor deze training:

Inschrijven inhouse masterclass
Algemene voorwaarden *

Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees onze privacy- en cookieverklaring voor meer informatie.