Training - Organiseren in en met netwerken

Verdiepende training Organiseren in en met netwerken

Om ons heen zien we allerlei netwerken ontstaan. Sterker nog, netwerken lijken wel het nieuwe buzz-woord voor organisaties te zijn. Of het nu gaat om gezondheidszorg, de inrichting van de publieke ruimte of om vernieuwing in het onderwijs, netwerken worden genoemd als dé manier om mensen en organisaties in verbinding te brengen met elkaar.

Het mooie is, veel netwerken zijn heel succesvol. Tegelijkertijd zien we ook dat netwerken soms moeite hebben om zich goed te organiseren. Het blijkt in de praktijk nog niet altijd zo eenvoudig. Soms wordt er teveel georganiseerd, en loopt de energie en inspiratie weg; soms wordt er te weinig georganiseerd en verliest het netwerk haar betekenis. Deze training reikt bouwstenen aan om tot een passende wijze van organiseren te komen die recht doet aan de identiteit van het netwerk en de drijfveren van mensen en organisaties die erin actief zijn.

De training: alle eendaagse trainingen bieden zowel modelmatige voeding als persoonlijke uitdaging. Naast theorie staat namelijk ook centraal hoe je vanuit je persoonlijke kwaliteiten invloed uitoefent op de resultaten van samenwerkingsverbanden. Deze training gaat in op wat netwerken karakteriseert en reikt instrumentarium aan voor het vormen en onderhouden van vitale netwerken. Met behulp van het Netwerk Canvas leer je jouw netwerk en de specifieke kenmerken ervan in kaart te brengen. Daarnaast bespreken we de bouwstenen die behulpzaam zijn bij het organiseren van netwerken en het voeren van regie.

De deelnemers: willen netwerken beter begrijpen door modelmatig naar de werking van netwerken te kijken en op basis hiervan effectiever bijdragen aan het vormgeven en doorontwikkelen ervan.

De training vindt plaats op: deze training wordt in overleg ingepland bij vijf of meer geïnteresseerden. 

Kosten en locatie: voor de ééndaagse training rekenen wij € 495,- inclusief koffie/thee, versnaperingen en lunch, exclusief BTW. De training vindt plaats bij Common Eye op het terrein van Berg & Bosch in Bilthoven.

Meld je hier aan voor deze training:

Inschrijven training netwerkleiderschap
Algemene voorwaarden *

Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees onze privacy- en cookieverklaring voor meer informatie.