Search
Close this search box.

Betsie Strengers

“Waar nodig neem ik adviseurs werk uit handen met diverse ondersteunende taken. Mijn doel is om de verbindende schakel te zijn tussen intern en extern. Dit alles maakt het werk interessant en afwisselend.

Binnen Common Eye wordt veel waarde gehecht aan persoonlijke ontwikkeling, voor mij een niet te missen onderdeel waar ik erg blij mee ben. Een kritische blik naar jezelf, wat kan ik leren en wat heb ik nodig om mijzelf te verbeteren. Het is een voortdurend proces en zorgt ervoor dat ik mijn werk interessant en leuk blijf vinden.

Door ruim 20 jaar ervaring binnen de realisatie en het beheer van onroerend goed werd de basis gelegd voor mijn rol als ondersteuner. Mijn baan als secretaresse bij Common Eye was ‘the next step’. Ik werk hier sinds oktober 2018 en het bleek precies te zijn wat ik beoogde. Een functie waar je zingeving koppelt aan passie en waar je betekenisvol werkt. Want naast de inhoudelijke aspecten als samenwerken, professionaliteit en kennis, gaat het bij Common Eye om ieders persoonlijkheid, de humor en aanvullende persoonlijke kwaliteiten.”

Kan ik jou ergens mee helpen?

Betsie Strengers