Search
Close this search box.

Hannah Boven

Als ik een zorgorganisatie binnenstap gaat mijn vlammetje aan. De passie en betrokkenheid van mensen in de zorg, of organisatie daarvan, deel ik. Samenwerken in het belang van de patiënt, dat is waar ik enthousiast van word.

De bachelor Beleid en management voor de gezondheidszorg aan de Universiteit Maastricht was interessant. Maar toen ik tijdens de Master Zorgmanagement aan de Erasmus Universiteit in aanraking kwam met mensen die in de organisatie van de zorg werkten wist ik het: dit geeft energie! Bij een traineeship van Twynstra Gudde kreeg ik de kans om mij zowel als mens als inhoudelijk te ontwikkelen. Het vak van project- en programmamanagement bleek op mijn lijf geschreven. Uitdagende opdrachten in de zorg en het maatschappelijke domein, eerst vanuit Twynstra Gudde en daarna als zelfstandig organisatieadviseur en trainer, hebben duidelijk gemaakt dat programma’s/projecten en samenwerken onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Binnen Common Eye heb ik de ambitie om de verbinding en meerwaarde tussen deze vakgebieden te vergroten.

Verbinding ambitie en realisatie

Veelal starten samenwerkingen, programma’s en projecten vanuit het waarom, ofwel de (verander)ambitie. Waarom willen we een verandering, welke verandering, wie willen dat eigenlijk en wie gaan er iets van merken? Een gezamenlijke ambitie geeft richting, verbindt en is nodig om te kunnen nadenken over het ‘hoe’ van de ambitie. Wat gaan we doen en maken om de ambitie dichterbij te brengen? Wie verbindt zich waaraan, hoe organiseren we dat en welke spelregels spreken we met elkaar af? Juist die verbinding tussen de ambitie en realisatie, daar moet je mij voor hebben. 

Vanuit hun kracht

Mijn advies(stijl) kenmerkt zich door enthousiasme, daadkracht, inhoudelijke betrokkenheid en een gestructureerde aanpak. Als adviseur, trainer of veranderaar zet ik, afhankelijk van de vraag, mijn expertise op het gebied van samenwerken en project- en programmamanagement in. Ik geniet ervan anderen vanuit hun kracht te laten bijdragen en ruimte te bieden om te leren en ontwikkelen. Dat creëert de benodigde energie en actie om te werken aan de realisatie van de (verander)ambitie.

Wil je eens verder praten?