Marije Rus

Niets is zo lekker voor een organisatie als wanneer binnen alles gewoon geregeld is, zodat adviseurs zich helemaal kunnen focussen op hun externe opdrachtgevers, projecten en productontwikkeling.

Marije biedt een brede organisatieondersteuning en is verantwoordelijk voor de uitvoerende taken in de bedrijfsvoering zoals HRM, marketing, financieel, ICT en huisvesting. Ook stuurt zij het secretariaat aan. Daarnaast voert ze interne projecten uit, zoals de verbouwing van ons kantoor en het ontwikkelen van een nieuwe website.

“Ik vind het altijd heerlijk om bij te springen daar waar mijn organisatorische kracht en resultaatgerichtheid voor een bepaalde periode goed gebruikt kunnen worden. Dit hoogvliegen geeft me een ‘boost’ aan energie. Daarom help ik meerdere organisaties bij het bedenken, implementeren en uitvoeren van efficiënte werkprocessen. Bij het optimaliseren van deze processen komt mijn kennis van interne organisatie, marketing, CRM en boekhouding vaak goed van pas.

Ik werk een deel van de week voor Common Eye, daarnaast kunnen opdrachtgevers mij ook inhuren als ondersteuner voor hun project, programma of organisatie.”

Kan ik iets voor jou betekenen?

marije rus

Mijn cases