Zoek
Sluit dit zoekvak.

Marije Rus

Niets is zo lekker voor een organisatie als wanneer binnen alles 'gewoon' goed geregeld is, zodat adviseurs zich helemaal kunnen focussen op hun externe opdrachtgevers, projecten en productontwikkeling.

Marije is samen met Ruben van Wendel de Joode verantwoordelijk voor de inrichting en uitvoering van diverse onderdelen van de bedrijfsvoering zoals finance, P&O, marketing & communicatie en facilitaire zaken (huisvesting, inkoop, ICT). Daarnaast stuurt zij het secretariaat aan. Ook coördineert zij interne projecten zoals  een nieuwe website, de RI&E en de verbouwing en inrichting van ons fijne kantoorpand in de bossen van Bilthoven.

“Ik vind het heerlijk om bij te springen daar waar mijn organisatorische kracht en resultaatgerichtheid voor een bepaalde periode goed gebruikt kunnen worden. Ik word blij van zowel projectmatig werken als van het dichtlopen van gaten. Dit hoogvliegen geeft me een ‘boost’ aan energie. 

Een deel van de week werk ik bij Common Eye. Daarnaast ben ik freelancer en houd ik me bezig met het optimaliseren van interne werkprocessen of met andere concrete projecten bij verschillende organisaties.

Kan ik iets voor jou betekenen?

Marije Rus