Vacatures

Wat ons, de adviseurs van Common Eye verbindt, is onze passie voor het adviesvak en het vak van samenwerken. Wij willen daarover van elkaar leren en met opdrachtgevers optrekken om met hen te leren hoe samenwerken in de praktijk (nog) beter kan. Dat doen wij overigens allemaal op onze eigen, unieke manier. Wij zijn als bureau altijd op zoek naar goede professionals die willen leren, zich durven te laten verrassen en die een unieke bijdrage kunnen leveren aan ons team.
Sfeerbeelden

Secretaresse (medior of senior) m/v voor ≥ 24 uur per week

Word jij onze nieuwe aanwinst in het secretariaat? Wij zijn op zoek naar een secretaresse (medior of senior) voor ≥ 24 uur in de week. Hou je van veel veelzijdigheid en vind je het leuk om zelf invulling te kunnen geven aan je functie? Lees dan snel verder.

In deze functie ben je met je collega-secretaresses verantwoordelijk voor het goed draaien van de binnendienst en ondersteun je onze adviseurs in hun opdrachten. De opdrachtondersteuning bestaat voor een groot deel uit agendabeheer en het redigeren van offertes en rapporten. Je bent een belangrijke verbindende schakel voor het team en beschikt over voldoende senioriteit en charme om teamleden aan te spreken als er bijvoorbeeld taken blijven liggen. Je bent een echt organisatietalent en ziet het als een sport om offertes en rapporten foutloos de deur uit te laten gaan. Daarnaast ben je vraagbak voor algemene kantoorzaken, en organiseer je bijvoorbeeld interne bijeenkomsten. Een veelzijdige functie waar geen dag hetzelfde is! Afhankelijk van jouw interesses en talenten verdelen we onderling de interne taken zodat jij kan stralen in je werk.

Vanzelfsprekend ben je klantvriendelijk, servicegericht en communicatievaardig. Met jouw proactieve werkhouding zie je kansen en weet je hoe je die kan opvolgen. Je hebt een HBO werk- en denkvermogen, bij voorkeur een afgeronde secretariële opleiding en je bent goed in de Nederlandse en Engelse taal.

Wij zijn een team van gedreven en ambitieuze collega’s, werken in een informele sfeer en vinden het leuk om regelmatig teamuitjes te organiseren. Het team bestaat uit 20 adviseurs, een officemanager, twee secretaresses en een marketeer. We adviseren en begeleiden organisaties en mensen bij het opbouwen van samenwerkingsverbanden.

Lijkt het jou leuk om onderdeel te zijn van dit mooie team? En ben je de ervaren allrounder die rust en overzicht kan bewaren op hectische momenten? Dan kunnen we niet zonder jou en nodigen we je graag uit om te solliciteren!

Dat kan door een mail met je CV en motivatie te sturen naar Marije Rus via marije@commoneye.nl. We maken graag kennis met je in ons mooie pand midden in de bossen van terrein Berg en Bosch in Bilthoven.