Vacatures

Wat ons, de adviseurs van Common Eye verbindt, is onze passie voor het adviesvak en het vak van samenwerken. Wij willen daarover van elkaar leren en met opdrachtgevers optrekken om met hen te leren hoe samenwerken in de praktijk (nog) beter kan. Dat doen wij overigens allemaal op onze eigen, unieke manier. Wij zijn als bureau altijd op zoek naar goede professionals die willen leren, zich durven te laten verrassen en die een unieke bijdrage kunnen leveren aan ons team.
Sfeerbeelden

Secretaresse voor ≥ 24 uur per week

Word jij de nieuwe aanwinst in ons team? Wij zijn op zoek naar een ervaren secretaresse (m/v) voor ≥ 24 uur in de week. Hou je van veel veelzijdigheid en vind je het leuk om zelf invulling te kunnen geven aan je functie? Lees dan snel verder.

In deze functie ben je met je collega’s verantwoordelijk voor het goed draaien van de binnendienst en ondersteun je onze adviseurs in hun opdrachten. Je bent een belangrijke verbindende schakel voor het team en beschikt over voldoende senioriteit en charme om teamleden aan te spreken als er bijvoorbeeld taken blijven liggen. Je bent een echt organisatietalent. De opdrachtondersteuning bestaat voor een groot deel uit een complexer agendabeheer, dit kunnen soms best uitdagende puzzels zijn. Maar hier draai jij je hand niet voor om. Je ziet het als een sport om offertes en rapporten foutloos de deur uit te laten gaan. Daarnaast ben je vraagbaak voor algemene kantoorzaken, en organiseer je bijvoorbeeld (interne) bijeenkomsten. Een veelzijdige functie waar geen dag hetzelfde is! Afhankelijk van jouw interesses en talenten kunnen we onderling de interne taken verdelen zodat jij kan stralen in je werk.

Vanzelfsprekend ben je klantvriendelijk, servicegericht en communicatievaardig. Met jouw proactieve werkhouding zie je kansen en weet je hoe je die kan opvolgen. Je hebt bij voorkeur een relevante hbo-opleiding afgerond maar we zijn natuurlijk veel meer geïnteresseerd in je werkervaring, motivatie en interesses. Daarnaast ben je goed in de Nederlandse en Engelse taal.

Wij zijn een team van gedreven en ambitieuze collega’s, werken in een informele sfeer en vinden het leuk om regelmatig teamuitjes te organiseren. Het team bestaat uit 20 adviseurs, een officemanager, twee binnendienstmedewerkers en een marketeer. We adviseren en begeleiden organisaties en mensen bij het opbouwen van samenwerkingsverbanden.

Lijkt het jou leuk om onderdeel te zijn van dit mooie team? En ben je de ervaren allrounder die rust en overzicht kan bewaren op hectische momenten? Dan kunnen we niet zonder jou en nodigen we je graag uit om te solliciteren!

Dat kan door een mail met je CV en motivatie te sturen naar Marije Rus via marije@commoneye.nl. We maken graag kennis met je in ons mooie pand midden in de bossen van terrein Berg en Bosch in Bilthoven.