Search
Close this search box.

Mentoring en coaching

Samenwerken kan enorm inspirerend zijn: dynamisch, kansrijk en uitdagend. Tegelijkertijd doet samenwerking een beroep op jouw persoonlijke vaardigheden en stelt regelmatig jouw mentale weerbaarheid op de proef. Common Eye stelt zich graag op als mentor/coach voor mensen die zich in deze context bewegen. Via persoonlijke mentoring en coaching helpen wij jou een specifieke puzzel te leggen of om effectiever te worden in samenwerkingsverbanden.
Jouw persoonlijke context staat centraal

Bij een mentoring/coaching traject gaan we gezamenlijk op pad om de specifieke uitdaging in jouw samenwerkingscontext op te lossen of om de persoonlijke impact in netwerken of samenwerkingsverbanden te vergroten. Hierbij hanteren wij een persoonlijke aanpak; je gaat in een aantal sessies in gesprek met één van onze adviseurs. Wat helpt jou verder?

Daarbij kijken we vanuit drie invalshoeken: we onderzoeken hoe jij opereert in samenwerking en welke invloed jouw gedrag heeft op jouw partners, de samenwerking en niet te vergeten jouw achterban. We bespreken jouw eigen rol en positie in de samenwerking: welke kansen en belemmeringen brengt deze met zich mee, en welke mogelijkheden zijn er om vanuit jouw rol en positie om jouw effectiviteit in de samenwerking een gunstige wending te geven? Ook jouw werkomgeving komt aan de orde tijdens de gesprekken: welke aanknopingspunten vinden we zodat jij effectiever kunt samenwerken en het rendement van jouw inzet en betrokkenheid kunt verhogen.

Kennis maken?

Onze ervaring steken wij daarbij niet onder stoelen of banken. Onze adviseurs kennen de regels en wetten van het samenwerken als geen ander. Heb je interesse? Kom eens langs op ons kantoor in Bilthoven voor een kennismakingsgesprek.

Tijdens het eerste gesprek verkennen we jouw vraag, bespreken we de spelregels bij een eventuele werkrelatie (vertrouwelijkheid) en onderzoeken we of ik iets voor jou kan betekenen. Zo ja, dan gaan we van start!

Hoe ziet onze werkrelatie eruit? Er zijn vele varianten denkbaar: misschien kun je met één gesprek al goed uit voeten, wellicht hebben we meerdere gesprekken nodig; al dan niet periodiek. 

 

Sparren over
jouw vraag?

Neem dan contact op met               Edwin Kaats

Edwin Kaats