Search
Close this search box.

Spellen

Een spel haalt je uit je comfortzone, helpt patronen en dynamieken zichtbaar te maken en brengt plezier en energie. Hiermee kunnen spellen bijdragen aan een betere samenwerking. Common Eye heeft een groot arsenaal aan spellen ontwikkeld, vaak in samenwerking met onze partners. Zo hebben we samenwerkings-spellen die gebaseerd zijn op het ‘Common Eye op samenwerken‘, een Netwerkspel en het Alliantiekaartspel.

Ons nieuwste ‘spel’ is het boek Spelen met samenwerken, waarin je kennismaakt met 21 korte samenwerkspellen die je kunt inzetten in de werksituatie. Het boek, de kaartensets en het bijbehorend materiaal is hier te bestellen en/of downloaden.

De spellen zetten wij veelvuldig in tijdens sessies en trainingen. Sommige spellen zetten we in als kennismakingsspel, andere dagen je uit om op een creatieve manier tot een krachtiger, inspirerender ambitie te komen, of laten je op een laagdrempelige wijze het gesprek voeren over elkaars belangen.

Ieder spel eindigt met een reflectie over wat er in het spel gebeurde en hoe dit zich verhoudt tot de echte samenwerking. Door de spellen te koppelen aan de realiteit hebben zij een waardevolle en praktische betekenis.

Nieuwsgierig naar onze spellen?

Neem dan contact op met
Esther Klaster.