Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacatures

Wat ons, de adviseurs van Common Eye verbindt, is onze passie voor het adviesvak en het vak van samenwerken. Wij willen daarover van elkaar leren en met opdrachtgevers optrekken om met hen te leren hoe samenwerken in de praktijk (nog) beter kan. Dat doen wij overigens allemaal op onze eigen, unieke manier. Wij zijn als bureau altijd op zoek naar goede professionals die willen leren, zich durven te laten verrassen en die een unieke bijdrage kunnen leveren aan ons team.
Sfeerbeelden

Common Eye is een organisatieadviesbureau dat zich volledig richt op samenwerken. Wij laten mensen en organisaties beter samenwerken. Uniek in Nederland! Onze diensten zijn: advies, procesbegeleiding, evaluaties, trainingen en coaching. Dat doen wij vooral in publieke en semipublieke sectoren. Wij publiceren onze ervaringen en reflecties in boeken en tijdschriften en ontwikkelen praktische handvatten en spellen. We zijn gevestigd op een prachtige, groene locatie in het midden van het land in Bilthoven. Onze opdrachtgevers bevinden zich door heel Nederland.   

We hebben een passie voor het adviesvak en het vak van samenwerken. Wij willen daarover van elkaar leren en met opdrachtgevers optrekken om te ontdekken hoe samenwerken in de praktijk (nog) beter kan. Dat doen wij op onze eigen, unieke manier. Vanwege sterke groei van onze werkzaamheden zijn wij op zoek naar goede professionals die willen leren, zich durven laten verrassen en die een unieke bijdrage leveren aan ons team.

Word jij onze nieuwe collega?