Zoek
Sluit dit zoekvak.

De constante in iedere samenwerking ben jij

Leer navigeren op een manier die bij jou past

In een samenwerking gaat het steeds om jou en de ander. Elke samenwerking is immers anders, maar in iedere samenwerking breng je jezelf mee. Enerzijds wil je doen wat bij je past, anderzijds doet de samenwerking een beroep op jou. Soms levert dat spanning op rondom thema’s zoals: rol, focus, communicatie, begrenzing en aanpassingsvermogen.

Mijn inzet is je eigen handvatten te helpen zien en ervaren en waar nodig extra handvatten aan te reiken om in lastige situaties steeds beter je weg te vinden. Met als doel dat je steeds meer in een samenwerking leert navigeren op een manier die bij je past en die ook effectief is.

Serieus plezier beleven aan jouw groeiproces

Anderen omschrijven mij als betrokken, opmerkzaam, doortastend en ontwapenend. Ik vat het samen in de twee eigenschappen: serieus en speels. Met deze eigenschappen help ik je serieus plezier te beleven aan jouw groeiproces. Ik help een ruimte te scheppen waarin jij in alle vrijheid bestaande patronen in gedachten en gedrag kunt onderzoeken. Daarnaast zal ik je uitnodigen, prikkelen en uitdagen om te gaan oefenen met alternatieve aanpakken en stijlen. Zo ervaar je welke mogelijkheden je nog meer tot je beschikking hebt en wat het jou, en de samenwerking, kan opleveren.

Beweging creëren door in beweging te zijn

Ik kies daarbij voor een ervaringsgerichte aanpak. Een wandeling, oefening, of het zoeken naar inspiratie buiten jouw werkcontext schept ruimte om je vanzelfsprekende gedachten en gedrag te onderzoeken en (nog) beter te leren kennen. Het biedt ook de mogelijkheid met alternatieve aanpakken te oefenen, die we vervolgens vertalen naar jouw samenwerkingscontext. Zo creëer ik beweging door met jou in beweging te zijn.

Waarom nu?

De vraag die we als eerste stevig zullen beetpakken is: waarom nu? Wat maakt dat je nú aan de slag wilt en wat is het dat je wilt bereiken? Tijdens een intakegesprek staan we hier uitgebreid bij stil, zodat je doelgericht aan de slag gaat en we onze tijd samen optimaal benutten.

Zullen we een intakegesprek inplannen?

Klik hier voor mijn adviseursprofiel 

Reinanke Haagsma Common Eye
Reinanke Haagsma