Masterclasses en opleidingen

Wat is het inspirerend en motiverend om in gesprek te gaan over samenwerking. Inzichten delen, ervaringen uitwisselen, oefenen en concepten delen en uitleggen. Zo maak je een ‘common eye’! In onze masterclasses en opleidingen verbinden wij praktijk met theorie.

Inhouse masterclass
Onze belangrijkste trainingsvorm is de inhouse masterclass. Deze training maken wij op maat voor onze opdrachtgevers en varieert van één tot vijf dagdelen waarin wij een samenwerkingsteam, afdeling of een groep professionals trainen. Dit combineren we vaak met terugkomdagen, waarin deelnemers opgedane ervaringen uitwisselen. Daarbij zoeken wij steeds naar de juiste balans tussen kennisoverdracht en de praktijkervaringen van de deelnemers. Deze mix werkt erg goed, zo is onze ervaring en de reactie van deelnemers.

Open training
Daarnaast verzorgen wij tweemaal per jaar een open training Leidinggeven in samenwerken. Deze training van vijf dagdelen is voor een gemengde groep van deelnemers en bevat maximaal drie deelnemers van dezelfde organisatie.
Wilt u hieraan deelnemen of wilt u alvast meer informatie over hoe deze tweedaagse eruit ziet, klik dan hier of neem dan contact met ons op.

Expertise delen
Naast onze eigen trainingen leveren wij een bijdrage aan opleidingen van Avicenna Academie voor Leiderschap, AOG School of Management, Businessschool Nederland, het Landheimer Instituut, Tranzo,  het Jan van Es Instituut en de Radboud Universiteit. Tevens werken wij mee aan verschillende inhouse leiderschaps- en opleidingsprogramma’s.

Geïnteresseerd in een opleiding? Neem dan contact met ons op.