Search
Close this search box.

Netwerkleiderschap en interveniëren

Heb je een vraag?

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 of via email op werkdagen

Ervaringen

De leergang bevat alle ingrediënten om te kunnen groeien als procesbegeleider van samenwerkingen. Met veel praktische handvatten. Theorie is fijn, maar hoe doe je het werkelijk in de praktijk?”

Pia van den Boom (K2)

Dankzij alle nieuwe inzichten werd mijn werk nog leuker. Ik denk dat ik een betere begeleider kan zijn voor mijn opdrachtgevers. Een geweldig verrijkende opleiding.”

Jurjen Scharten (Robuust)

De uitwisseling met de medecursisten was waardevol. Ieder vanuit een eigen werkveld zoals zorg, bouw, rijksoverheid, commerciële sector, coöperaties en waterschap. We herkennen elkaars dilemma’s. Je kan leren van elkaar en elkaar helpen.”

Marion Meijer (Waterschap Noorderzijlvest)

Mijn ‘rugzak’ om te werken aan samenwerkingsverbanden, in- en extern, is flink gevuld. Dit heeft een positieve invloed op je eigen functioneren. En je kan anderen ondersteunen in hun rol in de samenwerking.”

Ton Fleuren (Heijmans)

De training over samenwerking tussen organisaties gaf me, ook door de casusgerichte manier van werken, heel veel inzichten en nieuwe handvatten. Common Eye doet zijn naam eer aan met deze training.

Jaap de Bruijn

Tijdens de trainingen van Common Eye is er een goede balans tussen theorie en toepassing wat het mogelijk maakt om het geleerde direct in te zetten voor het begeleiden van teams in de praktijk

Chantal van Ravesteijn

“Qua inhoud wist ik al dat het meer dan goed zou zijn, ik heb heel bewust gekozen voor deze training omdat ik weet dat je voor samenwerkingsvraagstukken bij Common Eye moet zijn.”

Renée Prins

Vorige
Volgende

Al ruim

0 cursisten
volgden deze training

Er zijn al

0 brochures
gedownload

Wij krijgen een

0 gemiddeld
van onze cursisten

Wat leer je in deze training?

  • wat kenmerkend is aan netwerkleiderschap
  • welke leiderschapsrollen we kunnen onderscheiden
  • het effectief en bewust inzetten van ‘zachte’ en ‘harde’ kwaliteiten zoals; faciliterend en directief, mensgericht en taakgericht, verbindend en confronterend, ruimte creërend en grenzenstellend.
 

Contact
Brochure download formulier