Zoek
Sluit dit zoekvak.

Individuele coaching

Bij een coachingstraject gaan we gezamenlijk op pad om jouw persoonlijke uitdaging te verkennen en je op weg te helpen bij het herkennen en aanpakken van hindernissen. Hoe kan je jouw persoonlijke impact in een organisatie, netwerk of samenwerkingsverband vergroten? Welke inzichten en vaardigheden bieden je houvast om beter en steviger te kunnen acteren in verschillende samenwerkingssituaties? Wij hanteren een persoonlijke aanpak; wat helpt jóu verder?

Individueel

Je persoonlijke vraagstelling bij samenwerken staat centraal

Je gaat in een aantal sessies in gesprek met één van onze coaches. Daarbij kijken we vanuit drie invalshoeken: we onderzoeken hoe jij opereert in samenwerkingssituaties en welke invloed dat heeft op anderen en de samenwerking. We verkennen je eigen rol en positie in samenwerken: wat zijn kansen en belemmeringen en welke mogelijkheden heb je vanuit je competenties, rol en positie om je effectiviteit in samenwerking een gunstige wending te geven? We duiken ook in je eigen werkomgeving: wat zijn aanknopingspunten waarmee jij effectiever kunt samenwerken en het rendement van je inzet kunt vergroten?

We beginnen met jouw coachingsvraag

De eerste kennismaking zal veelal telefonisch zijn: ben je met je vraag bij het juiste adres en welke coach heeft je voorkeur of past het beste bij jouw vraag? Daarna volgt een intakegesprek. Daarin verkennen we welke kans, vraag of uitdaging je hebt en welke doelen je zou willen bereiken. Het is ook een kennismaking waarbij we van beide kanten kunnen ervaren of er persoonlijk ook een verbinding ontstaat en we een eerste basis hebben om een reeks sessies met elkaar aan te gaan. Tot slot staan we vanzelfsprekend stil bij de spelregels die we in onze coachrelatie hanteren. Denk bijvoorbeeld aan de zorg voor vertrouwelijkheid van jouw gegevens en de situaties die we bespreken. En tot slot maken we de eigen én gezamenlijke afweging of het coachingstraject gaat starten.

Het coachingstraject

individuele coaching

Na de intake kunnen we onbevangen en met de focus op jouw vraag van start. Voor individuele coaching hebben we een basistraject waarin de coaching over het algemeen bestaat uit een reeks sessies van ongeveer anderhalf uur in een periode van 3-6 maanden. Onze ervaring is dat in deze vorm een echte actieve werkrelatie met elkaar ontstaat, waarin je samen meters maakt. We stemmen graag met je af of online coaching, dan wel face2face of nog een andere coachvorm voor jou het beste werkt. Daarnaast zijn er uiteraard meer op maat varianten denkbaar.

Astrid en Reinanke zijn binnen Common Eye de adviseurs die naast het begeleiden van adviestrajecten ook vol betrokkenheid coachen op persoonlijke ontwikkelingsvragen op het gebied van samenwerken. Hun gedeelde passie voor samenwerkingsvragen én voor persoonlijke groei en effectiviteit maakt dat zij met veel aandacht aan de slag gaan met jouw opgave. Zij hebben natuurlijk allebei een andere achtergrond, ervaring en aanpak, meer hierover lees je in hun persoonlijke profiel.

Kennismaken?

We vinden het leuk om samen met jou de mogelijkheden te verkennen. Bel of mail ons, of kom een keer langs op onze kantoorlocatie in Bilthoven waar we een speciale ‘reflectieruimte’ hebben ingericht.

Reinanke Haagsma

Reinanke is één van de adviseurs die naast het begeleiden van adviestrajecten ook coachen op persoonlijke ontwikkelingsvragen op het gebied van samenwerken. Haar passie voor samenwerkingsvragen én voor persoonlijke groei en effectiviteit maakt dat zij met veel aandacht aan de slag gaan met jouw opgave.

Meer over haar achtergrond, ervaring en aanpak lees je in haar persoonlijke profiel.