Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ilse de Bruijn

Mijn kracht bestaat uit het creëren van een veilige setting waarbij alles wat belangrijk is op tafel komt. Zoals laatst een klant tegen me zei: ‘bij jou kom je niet weg met een algemeen verhaal’. Deze openheid en veiligheid vormen een stevige basis om te werken aan een succesvolle samenwerking. Afhankelijk van de vraag acteer ik in opdrachten als adviseur, procesbegeleider, trainer of coach om het proces van samenwerking te faciliteren.

Of je plan nou een succes wordt of uitdraait op een mislukking, de sleutel ligt eigenlijk altijd in de samenwerking. Dat was veelal mijn ervaring tijdens de opdrachten die ik deed voordat ik bij Common Eye kwam werken.

Of het nu gaat om het proces tussen twee mensen, binnen een team, tussen directie en teamleiders of tussen verschillende organisaties: samenwerking is de crux. De neiging is soms om het proces ondergeschikt te maken aan de inhoud. We willen namelijk het liefst snel aan de slag. Eventueel gedoe lossen we later wel op, ‘we moeten nu gewoon beginnen, we hebben al veel te lang gepraat’. Maar dat gedoe wordt dan vaak zo groot dat je weer terug moet naar de tekentafel en uiteindelijk dus vooral tijd verliest in plaats van wint.

Kortom: samenwerking verdient focus. Daarom was ik ook zo blij toen ik ontdekte dat er een organisatie is die zich hierop richt: Common Eye! Een mooie club van mensen die allemaal deze interesse delen en dit invullen vanuit ieders eigen achtergrond en specialisme. Dat maakt ons zo krachtig.

Wil je weten waar Ilse vooral haar voldoening uithaalt? Lees hier het interview met haar.

Wil je eens verder praten?

Ilse de Bruijn interview Common Eye