Search
Close this search box.

Ontdek onze digitale leeromgeving: Het Samenwerkingslab

We bevinden ons in een bizarre en helaas ook nare tijd. Wij wensen allereerst iedereen veel wijsheid en gezondheid toe!

Tegelijkertijd, als wij met onze samenwerkingsbril kijken, zien we ook hele mooie dingen ontstaan. Solidariteit heeft als motivatie voor samenwerken een nieuwe betekenis gekregen. Dat is hoopgevend voor de samenwerkingspraktijk van de toekomst.

Om iedereen de mogelijkheid te geven zich te verdiepen in samenwerken, stellen wij een deel van onze online leeromgeving (samenwerkingslab) over leiderschap in samenwerken ter beschikking. Deze leeromgeving geeft je condities, biedt je handvatten en inzichten om samenwerken kansrijker te maken. Want samenwerken is vaak nodig, maar niet altijd zo vanzelfsprekend. Opgeven van autonomie, diversiteit van partijen, spraakverwarring,  achterbannen op een lijn krijgen, tegengestelde belangen. Ze zijn allemaal aan de orde. Juist dat vraagt kennis en inzicht hoe daarmee om te gaan.

Het samenwerkingslab biedt leer- en oefenmateriaal over samenwerken in organisaties, netwerken, allianties, ketens en partnerships. Het lab helpt kennis en vaardigheden op het gebied van samenwerken te vergroten en doet dat via filmpjes, korte artikelen, cases en modellen. Je kunt onder andere gebruik maken van de analyse instrumenten, werkbladen en huiswerkopdrachten.

Aan het einde kun je ons een aantal vragen stellen over je eigen ervaringen. En wil je nog even sparren? Je kunt altijd met ons in gesprek over jouw samenwerking en specifieke uitdagingen.

Veel plezier!

Klik hier om een kijkje te nemen en een deel van ons samenwerkingslab te ontdekken.

760x600 (1)