Samenwerken aan een doorlopende leerroute, is dat een recept voor succes?

Samenwerken aan een doorlopende leerroute voor horeca, bakkerij & recreatie-onderwijs, is dat een recept voor succes?

In Assen werken het Dr. Nassau College Penta (vo) en het Drenthe College (mbo) samen om het onderwijs voor het profiel HBR (Horeca, Bakkerij en Recreatie) en de opleiding Horeca programmatisch steeds beter in elkaar te vervlechten en toe te werken naar doorlopende leerroutes mbo niveau 2 en 3. Welke ingrediënten zijn nodig bij het gezamenlijk ontwikkelen van een doorlopende leerroute?

Een groepsgesprek met Johan Boerhof (docent horeca Dr. Nassau College Penta), Geert Jan Siebring (docent horeca Drenthe College), Huubs Hubbeling (projectleider Dr. Nassau College Penta), Karin Stoffers (projectleider Drenthe College) en Ria Zwart (onderwijskundige Medemogelijk).

Lees hier het aanvullend artikel in het digitale magazine over leerroutes VMBO-MBO van Sterk Beroepsonderwijs, geschreven door collega Esther Klaster.