Zoek
Sluit dit zoekvak.

Instrumenten

Onze digitale leeromgeving (het Samenwerkingslab) is dé plek om thuis, vanachter je laptop, te verdiepen in samenwerking. In de digitale leeromgeving kun je je huidige samenwerking evalueren, je voorbereiden op een training, of dieper inzoomen op een specifiek samenwerkingsonderwerp dat je interessant vindt en waar je meer over wilt weten. We zetten de digitale leeromgeving veelvuldig in als voorbereiding op of als onderdeel van trainingen en sessies.

We hebben ook een samenwerking.app ontwikkeld. Een praktische, laagdrempelige webapplicatie om zelf, met je partners, de eigen samenwerking te evalueren. De resultaten worden real-time op een inzichtelijke en aantrekkelijke manier gepresenteerd. En als je de samenwerking.app periodiek inzet, wordt zichtbaar hoe bijvoorbeeld jullie onderlinge vertrouwen en daadkracht zich ontwikkelt. 

Maar ook offline beschikken we over een breed aanbod aan handige instrumenten. Zo hebben we een praktisch werkboek, Quick Scans, vragenlijsten en cartoons die je helpen om uitdagingen of leerlessen rondom samenwerking te visualiseren en allerhande modellen.

Ben je benieuwd naar ons aanbod?

Neem dan contact op met
Niels Koperberg.