Zoek
Sluit dit zoekvak.

Robin Bremekamp maakt de overstap naar de Raad van Bestuur van Omring

Onze medeoprichter en partner Robin Bremekamp zal per 1 november toetreden tot de Raad van Bestuur van Omring. Wij zijn heel trots dat Robin deze overstap maakt naar een maatschappelijk belangrijke organisatie die gekend en erkend wordt als één van de grootste en beste ouderenzorgaanbieders van ons land.

Robin kan bij Omring een belangrijke bijdrage leveren aan de transitievraagstukken in de ouderenzorg- en welzijn. In zijn rol als bestuurder van Omring verbindt Robin de ervaring die hij de laatste 18 jaar als adviseur -waarvan 10 jaar als partner van Common Eye- heeft opgedaan rond samenwerken in allianties en netwerken met het besturen in complexe omstandigheden. Het gedachtegoed van Common Eye over samenwerken aan maatschappelijke opgaven krijgt daarmee een nieuwe dimensie. Met hetzelfde engagement gaat hij een andere rol vervullen.

Tegelijkertijd vinden wij het enorm spijtig dat een van de steunpilaren ons verlaat. Robin heeft de laatste 10 jaar meegebouwd aan ons gespecialiseerde adviesbureau met samenwerken als speerpunt. Wij gaan Robin zijn unieke kwaliteiten en expertise enorm missen, evenals zijn verbindende en ondernemende persoonlijkheid. Robin bouwde mee aan een bureau waar nu 30 adviseurs met passie en engagement adviseren, ondersteuning bieden, kwartier maken, als mentor fungeren en opleiden op het gebied van samenwerken.

Waar Common Eye nu staat is mede te danken aan Robin, en wij bedanken hem van harte voor het meebouwen aan ons solide bureau.

Manon de Caluwé
Edwin Kaats
Wilfrid Opheij
Ruben van Wendel de Joode

Partners van Common Eye